español english nederlands
CASTILLA -LA MANCHA
.
OMSCHRIJVING
Het jachtgebied is gelegen in Castilla La Mancha in de provincie Ciudad Real, tussen de dorpen Ossa de Montiel en Villahermosa. Het jachtgebied ligt volledig in de “Campo de Montiel”. Deze plek heeft een erkende reputatie en is één van de beste plaatsen ter wereld voor de jacht. Het gebied is 2.000 hectare groot en is voornamelijk gewijd aan de jacht. De beheerder voert een beleid dat daadwerkelijk ecologisch duurzaam is. Het aangrenzende jachtgebied van 8.000 hectare wordt door dezelfde familie beheerd.
.
FLORA EN FAUNA
De flora is een typische mediterraanse hoogvlakte en beschikt in overvloed over eiken, jeneverbessen en verschillende kruiden. Op de verschillende vlaktes in het jachtgebied komen rozemarijn, lavendel en nog meer kruiden voor. Het aantal kruiden in dit gebied telt ongeveer 700 soorten! In termen van de fauna worden de houtduiven, rode patrijzen, hazen, konijnen etc. genoemd. Het nabijgelegen natuurpark “Las Lagunas de Ruidera” zorgt er ook voor dat eenden en andere watervogels passeren en tijdens rusttijden is het overvol met talrijke trekvogels.
FOTO GALLERIJ
Klik op de foto's om deze te vergroten.
Toegevoegde waarde
In het hele jachtgebied zijn hellingen te vinden, die met 40% stijgen. Dankzij diepe kloven en uitgestrekte valleien, is het jagen op de rode patrijs in zijn inheemse soorten nog interessanter.
© 2006 All rights reserved. info@cazaenlamancha.com