español english nederlands
CASTILLA -LA MANCHA
.
Natuurpark Las Lagunas de Ruidera
De boerderij grenst aan het natuurpark “Las Lagunas de Ruidera”. Dit is het meest unieke watergebied van de Castilla La Mancha. De rivieren strekken zich uit over 35 kilometer en is verdeelt over zestien meren, dit alles tezame vormt het natuurpark “Las Lagunas de Ruidera”. In het hele park komen er beekjes, watervallen, ondergrondse stromingen en kloven van 120 meter hoog voor. Het gehele park beslaat een oppervlakte van 3772 hectare.

De boerderij is het hart van de RUTA DEL QUIJOTE
(The Quijote Trail)

.
OVERNACHTING EN MAALTIJDEN
De accommodatie, de boerderij zelf, is ontworpen voor groepen van 6 personen. Het huis bevat een badkamer met bad. Ook kunt u suites boeken met whirlpool. De volgende zaken zijn ook aanwezig op de boerderij: verwarming, airconditioning, eetkamer met openhaard, terras, bar, restaurant en lounge. Kortom: een perfecte omgeving van rust en natuur voor ontspanning na het jagen.

Groepen met meer dan 6 personen kunnen ondergebracht worden in de nabij gelegen dorpen.

Wat maaltijden betreft wordt het ontbijt thuis op het platteland aangeboden en ook kunt u genieten van een taco maaltijd.

FOTO GALLERIJ
Klik op de foto's om deze te vergroten.
Ideale accomondatie speciale prijzen voor 6-packs
Het huis is zo gebouwd dat het alle originele landelijke decoraties heeft, maar ook al het comfort van onze tijd. Vanaf de terrassen kun je zien hoe groot de “Laguna Blanca” is, ook is de oorsprong van de “Rio Guadiana” te zien. Ook dit zijn redenen waarom we genieten van ons vak, het is onze favoriete tijdverdrijf.
© 2006 All rights reserved. info@cazaenlamancha.com