español english nederlands
CASTILLA -LA MANCHA
.
Wij bieden jacht diensten voor groepen met, of zonder accommondatie en maaltijden,
(see accommodation section) voor de volgende soorten jacht:
De rode patrijs:
 
Ons jachtterrein is voor de rode patrijs een speciaal terrein, omdat er steile hellingen zijn, ravijnen en veel bladeren. Dit is ideaal voor de jacht op de patrijs. Door de verschillende hoogten is dit een perfect leefgebied voor de rode patrijs. Wij hebben de rode patrijs in zijn wilde inheemse soort.

Voorwaarden:Algemeen is toegestaan een maximum van 12 posities.

Voorwaarden: . De jacht op de patrijzen wordt op kavels van 300 of 400 hectare gehouden, gedurende een periode van 42 dagen.

 
.
KONIJN "AL PALO"
 
“Al palo mata” De konijnenjacht is ideaal voor een hele dag. Je geniet de hele dag van het unieke landschap en het gezelschap van je vrienden. Doordat je de hele dag loopt wordt je één met de natuur en blijft het spannend om te jagen. Deze manier van jagen kan met of zonder hond.

Voorwaarden: Minimaal vier jachtgeweren.

Oryctolagus cuniculus

.
HOUTDUIF
 
De sportjacht op de duif is een van de meest opwindende soort van jagen. De duif heeft een super groot vermogen om binnen milliseconden van koers te veranderen. Dit vereist natuurlijk veel nauwkeurigheid, snelheid, polsslag en een correcte inschatting van de snelheid en richting van de vlucht. Na de jacht geeft dat een heerlijk gevoel van gezonde dynamiek en spanning.

Voorwaarden: Half gesloten seizoen van 15 augustus tot 15 september.
Possibility of walking hunt and still-hunting.

 
© 2006 All rights reserved. info@cazaenlamancha.com